Invent

Led rasvjeta


LED tehnologija je nova tehnologija rasvjete i slobodno se može reći tehnologija rasvjete budućnosti, jer već sigurnim i ubrzanim korakom mijenja postojeću tehnologiju. LED je skraćenica od ”Light emitting diodes” (Diode koje emituju svjetlost). LED je poluprovodnički element koji električnu energiju pretvara direktno u svjetlost za razliku od sijalice koja mora proizvesti toplotu koja onda daje svjetlost.

Prednosti LED tehnologije:

Deta d.o.o. je razvila i počinje sa proizvodnjom sopstvenog programa unutrašnje i vanjske rasvjete. U razvoj ovog programa uloženi su veliki napori i znanje naših inženjera.

Naša vizija je da budemo prvi proizvođači LED rasvjete u Bosni i Hercegovini. Misija Dete d.o.o. je kvalitetan domaći proizvod. Zašto da kupujemo tuđe kada imamo dovoljno znanja i sposobnosti da proizvedemo svoje. Znanje, istrajan rad i vjerovanje u vlastite kapacitete i želja da naš rad bude u službi javnog interesa su vrijednosti i principi kojima se vodimo. Cilj nam je da ove godine osvijetlimo prve ulice i objekte u Bosni i Hercegovini našim svjetlom budućnosti.

 

Scroll to top