Invent

Ljepota je u detalju


Metalka Majur uspiješno radi preko 25 godina. Od male zanatske radionice nastala je moderna kompanija koja danas zapošljava 250 radnika i svakim danom se razvija i raste. Uspiješno poslovanje, konstantno unapređenje kvaliteta proizvoda i poslovnih procesa, inovativan i moderan dizajn proizvoda i širenje proizvodnog programa novim artiklima čine Metalku Majur prepoznatljivom na tržištu.

Metalka Majur je u posljednjih nekoliko godina tržišni lider u proizvodnji i prodaji sklopki i priključnica u Srbiji i Crnoj Gori, sa tendencijom rasta tržišnog učešća. Proizvodi iz programa Metalke Majur prisutni su i na nekoliko izvoznih tržišta: Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, Slovenija, Grčka, Mađarska, Bugarska, Rumunija, Poljska, Slovačka, Rusija i Kazahstan a konstantno se radi na osvajanju novih tržišta, što će za cilj imati dalji rast kompanije.

Proizvodni program Metalke Majur može se grupisati u nekoliko cjelina:

Tehničke regulative, direktive i evropski standardi diktiraju zahtjeve za bezbijednost proizvoda i nalažu odgovornost proizvođaču za njihovo ispunjenje. Rad na stalnom unapređenju kvaliteta proizvoda primarni je zadatak svih zaposlenih u preduzeću Metalka Majur.

Poslovanje je organizovano po sistemu kvaliteta ISO 9001, koji je certifikovan od strane certifikacionog tijela Srbije JUQS i više inostranih certifikacionih tela: Semko (Švedska), VDE (Njemačka), GOST (Rusija), Demko (Danska), Fimko (Finska), Nemko (Norveška) i drugi. Za svoje proizvode METALKA MAJUR izdaje CE znak koji garantuje bezbijedno i sigurno korištenje proizvoda.


 Metalka Majur proizvode svoje proizvode u skladu sa međunarodnim standardima:

Sklopke i tasteri: IEC 60669-1;

Priključnice: IEC 60884-1; CEE7;

TV priključnice: IEC 169-2; CEI EN 50083-1, -2, -4;

Razvodne table: IEC 60670; CEI EN 60529;

Razvodne kutije: IEC 60670; CEI EN 60529;

Prenosne priključnice: CEE7/III; IEC 60884-1;

Minijaturni automatski prekidači: IEC 60898;

 

Vizija Metalke Majur je da bude značajna regionalna kompanija u Jugoistočnoj Evropi, operativno izvrsna, dugotrajna, profitabilna i prepoznatljiva po lijepom dizajnu i evropskim standardima kvaliteta. Misija Metalke Majur satkana je u ljepoti detalja kojim korisnik pokreće svoje izvore energije, toplote i svjetlosti. Ljepota je u detalju…

Više o Metalki Majur pogledajte na njihovom sajtu: http://www.metalka-majur.com/sr/

Scroll to top